The Story of Us
Home > All > The Story of Us
Relaterade artiklar
7 tips för att förbättra din koncentration när du jobbar hemifrånAtt bygga starka familjeband: Hur du byter ut skärmtid mot familjetid4 tips för att underhålla dina barn under bilresan
Kategorier
ArbetslivsbalansFamilj & VännerKärlek & RelationerOm VertellisPersonlig Utveckling
Vertellis Admin - 30/09/2019

Att en middag med vänner där ämnen som personlig utveckling och ”tid offline” diskuterades skulle bli startskottet på en oförglömlig resa hade vi aldrig kunnat tro! Men, det är precis så Vertellis startade: att tre personer (som råkade vara på samma plats vid samma tidpunkt) delade med sig av sina erfarenheter, idéer och framtidsplaner.
I detta blogginlägg kommer vi att berätta vår historia. Både toppar och dalar, vad vi lärt oss och alla inspirerande stunder vi upplevt tillsammans – tack vare er! Våra fantastiska Vertellis-fans!

Det här är Vertellis och "The Story of Us"  

”Du borde träffa min vän Bart!"

Året är 2016 och efter en introduktion från en gemensam vän på Bali, tillbringade Lars, Bart & Liz (som var nästan sex månader gravid på denna bild!) en hel månad tillsammans där de bollade idéer, åt hälsosamt, tränade och lät kreativiteten flöda från morgon till kväll.

 

 

”Vi tog våra handskrivna kort och gjorde det till ett kortspel, perfekt för jul & nyår"

Dessa handskrivna kort var från början en julklapp till Bart & Liz familjer för några år sedan. Reaktionerna på frågorna var otroligt starka och rörande. Så, tillsammans med Lars bestämde de sig för att starta en crowdfunding-kampanj för att kunna göra spelet tillgängligt för andra familjer i Nederländerna. Kampanjen drog igång i september 2016, de behövde 500 förbeställningar för att kunna börja tillverka spelen. Tre månader senare, hade de lyckats sälja 25 000 spel!

 

”Det hade även passat perfekt på Thanksgiving!"

Det är så Lars, Bart och Liz träffade Willem. De klickade direkt och i slutet av september 2017, bestämde de sig för att göra Vertellis Holidayutgåvan tillgänglig i USA, Tyskland, Danmark och Sverige. Efter en storslagen succé lanserade de även Vertellis Relationsspelet & Vertellis Familjespelet i dessa länder!

Den viktigaste lärdomen från det året? TÄNK STORT! När du tänker stort, kan fantastiska saker hända!

 

”När du jobbar med fantastiska människor, händer bra saker!”

När de nu hade Holidayutgåvan, Relationsspelet & Familjespelet tillgängligt i fem länder och på fem olika språk, kände de verkligen hur Team Vertellis började växa!

En delad kärlek för personlig utveckling, öppen och ärlig kommunikation är vad som förde oss samman och är även varför vi jobbar så bra tillsammans än idag. Att få ha friheten att jobba varsomhelst i världen, lära oss nya saker och skapa vår egen resa är vad som gör oss lyckliga. Vi är så tacksamma att vi har fått lära känna varandra och tillsammans skapa så många fantastiska saker!

 

”Vad har gått bra idag? Vad hade kunnat gå bättre? Vad motiverar dig just nu?”

Detta är exempel på självreflektionsfrågor som vi dagligen ställer till oss själva.
Inspirerade av dessa frågor, skapade vi Vertellis Chapters!

 

Vertellis Chapters lanserades i Nederländerna 2017 och fanns ett år senare tillgänglig i fem länder. I slutet av 2017 blev även Holidayutgåvan och Relationsspelet tillgängligt i ytterligare tre länder: England, Frankrike och Spanien. Vårt mål var att inspirera en miljon människor med våra produkter runt om i världen. I slutet av 2018, hade vi nått vårt mål! 

 

 

”Överraska någon!”

Det gjorde vi verkligen, att översätta från nederländska till sex andra språk har inte alltid gått på räls. En feltolkning av ett ord på nederländska fick en helt annan innebörd i det engelska spelet. En fråga som lyder ”Vem skulle du vilja överraska?” blev istället ”Vem skulle du vilja bränna?”. Ooooppsss!

Tokiga översättningar är inte det enda misstaget vi lärt oss av under resans gång. Inventering, kvalitetskontroller, leveranser men även naturkatastrofer som t.ex. tre orkaner i USA 2017 – Harvey, Irma och Maria, fick oss att verkligen jobba extra hårt för att kunna göra våra fans och kunder nöjda.


Men, vi fick alltid ihop det i slutändan och… STORT TACK till er och till vårt team för allt stöd och all kärlek ni gett oss!

 

”Mindfulness för barn!" 

Idén att lansera en dagbok för barn skapades ur en frustration på dagens skolsystem. All fokus ligger på att öka kunskap och väldigt lite tid ägnas åt emotionell utveckling.


Så, 2018 drog vi igång en ny crowdfunding-kampanj i Nederländerna för att kunna skapa Vertellis KIDS. Reaktionerna och berättelserna vi fick höra från föräldrar & barn som använt Vertellis KIDS gav oss modet att våga testa denna dagbok i andra länder.

I år (2019) drog vi igång ytterligare en crowdfunding-kampanj i USA och Tyskland. Målet var att få in 500 förbeställningar för att kunna påbörja produktionen. Lyckligtvis, nådde vi vårt mål och vår dröm att få att hjälpa barn att tidigt utveckla emotionell intelligens håller på att på verklighet!
Tack för att du har varit en del av denna resa!

All kärlek
// Team Vertellis

Vertellis Holidayutgåvan
Vertellis Holidayutgåvan
220 kr

Njut av härliga stunder (helt offline) tillsammans med dina nära och kära under jul & nyår tack vare detta frågekortspel från Vertellis Holidayutgåvan!

Prioritera genuina samtal, ökad förståelse och mer uppmärksamhet istället för överflöd av mat, dryck och dekorationer. Reflektera över året som gått samt dela drömmar och planer för nästkommande år, tillsammans med de du bryr dig om. Perfekt för vänner, familj och kollegor.

 • Det bästa spelet för jul & nyår
 • Spelas redan av mer än två miljoner människor runt om i världen
 • Såldes ut fem år i rad långt innan julafton
   View product

   Customer Reviews

   Based on 105 reviews
   81%
   (85)
   19%
   (20)
   0%
   (0)
   0%
   (0)
   0%
   (0)
   L
   Linn Holstensson
   Toppen!

   Bara toppenprodukter, och toppenservice! Kommer fortsätta handla mina böcker härifrån ❤

   A
   Anonym
   Hjälpsam.

   Fin bok som hjälper en att samla tankarna när man ska skriva.

   M
   Maria Bergström

   Vertellis Holidayutgåvan