Alla fantastiska historier börjar med att någon vågat drömma stort...

Vertellis förändrar människors relationer till varandra i vårt digitala samhälle.

Den enkla idén som förändrade allt

När vi - Bart och Liz - berättade att vi ville lämna Amsterdam för att resa utomlands 2016, togs det inte emot särskilt väl av våra familjer.

Vi bestämde oss för att använda handskrivna frågekort under vår julmiddag för att skapa utrymme för genuina samtal. Till vår stora förvåning inträffade något speciellt då.

Så mycket förståelse, kärlek, skratt och till och med några tårar. Vi har aldrig känt oss så nära varandra som då.

Vi ville dela detta spel som verkligen förändrade våra liv och hjälpa så många andra människor som möjligt. Därför tog vi ett stort kliv, vågade hoppas och startade en crowdfunding kampanj tillsammans med vår vän Lars för att sälja 500 spel. Resultatet: över 25 000 personer ville beställa ett exemplar!

Efter det gick det fort... Willem blev en del av vårt team och vårt enda spel i Nederländerna utvecklades till flera produkter som nu säljs i sju länder över hela världen ... och vi har inga planer på att sluta nu!

Nyckeln till vår framgång

Om du vill komma i kontakt med någon idag finns det oändliga möjligheter. Allt från WhatsApp till e-post och sociala medier till gamla hederliga telefonsamtal. Det blir dock svårare och svårare att verkligen få kontakt med varandra och med sig själv och det är ett stort problem. 

För du behöver de där genuina samtalen, helt offline för att palla de snabba förändringarna i vår digitala värld!

Kvalitetstid istället för skärmtid och om du förstår dig själv bättre hjälper det dig att leva ditt liv på ett lyckligt och hälsosamt sätt.

Vår målsättning

Att skapa oslagbara produkter som ger mer tid för samvaro och självreflektion och som möjliggör viktiga stunder offline. Våra produkter inspirerar människor runt om i världen att göra plats för tacksamhet och att ha genuina samtal med människor de bryr sig om.

Vill du vara en del av denna revolution, inspirera till samvaro, reflektion och självmedvetenhet i vår digitala värld?

Följ med oss! Vi vill gärna ha med dig.

Tack för besöket!

Vi uppskattar ditt intresse för Vertellis. Förhoppningsvis lämnar du hemsidan inspirerad och motiverad att skapa en bättre relation till dig själv och dina nära och kära.

Tillsammans kan vi att skapa fina samtal och göra världen lite bättre!