8 områden där vi är medvetna om dig och miljön
Home > All > 8 områden där vi är medvetna om dig och miljön
Relaterade artiklar
Investera i dina relationer över jul: det börjar med dig!10 meningsfulla presentidéer till mors dag som kommer att stärka er relation!4 frågor för ett starkt & hälsosamt förhållande i (corona-) kris!
Kategorier
ArbetslivsbalansFamilj & VännerJulklapparKärlek & RelationerOm VertellisPersonlig Utveckling
bart kloosterhuis - 26/10/2020

8 områden där vi är medvetna om dig och miljön

Paket som främst innehåller luft, överdriven användning av engångsplast och luriga sätt för att hålla dig fastklistrad framför en skärm är något som Vertellis tar avstånd från. Välbefinnande, miljö och hållbarhet är viktigare för oss än att tjäna pengar. Med andra ord: planeten före vinst. Vi använder denna slogan varje dag på åtta olika sätt:

 

1. Målinriktad och praktisk

Många produkter idag är förpackade i lådor som är för stora, fyllda med luft och någon form av engångsmaterial. Detta är inte bara onödigt utan även opraktiskt. Vi föredrar att göra det betydligt enklare. Alla våra produkter är väl utformade, smart förpackade och lätta att transportera.

 

 

2. Lokalt och certifierad

Alla våra produkter är designade i Nederländerna. De produceras i olika länder där vi arbetar och till största del med lokala tillverkare. Det mesta av papperet vi använder är FSC-certifierat. Allt material i vår produktion återvinns antingen från jordbruk i Skandinavien genom partners vi har fullt förtroende för.

 

3. Tut-tut!

Vi använder till största del tåg som transportmedel för våra produkter. Det kan ta lite längre tid än med flygplan, men det betyder att vi minskar 25% av koldioxidutsläppen. Vilket är oerhört viktigt för oss!

 

 

4. CO2-neutral

Vertellis är på god väg att vara ett CO2-neutralt företag. Vi donerar t.ex. till en organisation som heter Trees4All och är vidare i kontakt med flera andra organisationer, inklusive Justdiggit.org, för att se vad vi kan göra för en hälsosammare planet.

 

5. Plast är skit

Plastavfall är ett stort problem, just därför använder Vertellis så lite plast som möjligt. Om vi ​​absolut måste använda det är det återvinningsbart plast. Eftersom vi inte använder plastförpackningar kan din produkt ha en liten repa när den kommer. Om det finns en större skada på förpackningen eller produkten, är du naturligtvis mer än välkommen skicka ett e-postmeddelande så hittar vi gärna en lösning för dig. Detta är vår policy för, som tidigare nämnts: en hälsosammare planet!

 

6. Stora ordrar

Vi tillverkar våra produkter i stora partier. Detta innebär att vissa produkter tillfälligt kan säljas slut. Men det är fördelaktigt då det håller nere kostnader och avfall. Det sparar också mycket tid och energi - både för oss och våra produkter.

 

 

7. Digitalt innehåll

Ett antal av våra produkter kommer med kompletterande digitalt innehåll. Detta är ett sätt för oss att använda mindre papper och för att du ska kunna använda ditt köp varsomhelst och närsomhelst. Vi anstränger oss alltid för att integrera vårt digitala innehåll på ett sätt som känns så naturligt och medvetet som möjligt utan att använda gamification eller andra metoder som kan vara beroendeframkallande.

 

8. Vi arbetade hemifrån, innan det var normalt

Vi har jobbat hemifrån i våra myskläder i flera år. Det är vad vi kallar distribuerat arbete. När vi grundade Vertellis år 2015 tog vi ett medvetet beslut att inte använda onödigt kontorsutrymme och begränsa pendlingen så mycket som möjligt. Bra för oss och bra för naturen!


Detta är åtta områden där vi är medvetna om dig och miljön. Jag vill avsluta dagens blogginlägg med ett litet tips. Chansen är stor att du redan har sett den, men om du inte har gjort det: Ett liv på vår planet av David Attenborough är fantastiskt! Du hittar den på Netflix, så gör dig själv en tjänst och se den.


Gillar du arbetet vi gör och har du några idéer som kan göra det ännu bättre? Då vill jag verkligen höra det! Skriv ett mejl till oss på: hello@vertellis.se


All kärlek, 
Bart

En av Vertellis grundare 

Vertellis Holidayutgåvan
Vertellis Holidayutgåvan
200 kr 220 kr

Njut av härliga stunder (helt offline) tillsammans med dina nära och kära under jul & nyår med detta unika frågekortspel från Vertellis!

Prioritera genuina samtal, ökad förståelse och mer uppmärksamhet istället för överflöd av mat, dryck och dekorationer. Reflektera över året som gått samt dela drömmar och planer för nästkommande år, tillsammans med de du bryr dig om. Perfekt för vänner, familj och kollegor.

 • Det bästa spelet för jul & nyår
 • Spelas redan av mer än två miljoner människor runt om i världen
 • Sålt slut fem år i rad långt innan julafton

   Läs mer

   Customer Reviews

   Based on 115 reviews
   81%
   (93)
   19%
   (22)
   0%
   (0)
   0%
   (0)
   0%
   (0)
   P
   Per-Eric Nestorzon
   Kanonkul familjespel

   Bästa sättet att avsluta en nyårsfest med familjen!!!!

   C
   Charlotte Olsson
   Väldigt nöjd kund

   Hos Vertellis är varje köpupplevelse personligt, mött med hög service samt känner sig värdefull som kund. Leverear produkter med hög kvalitetet med en intention att skapa mer connection. Är väldigt förtjust i deras produkter och uppskattar deras servicegrad att möta kunden.

   K
   Karin Lidmar
   sanning och påhitt

   Jag gillar att man kan välja nivå mellan allvar och skoj. Vi hade väldigt trevligt när vi väntade in det nya året med vuxna barn och deras tonåringar. Då mest skoj.

   Vad härligt att ni funnit glädje tillsammans med Vertellis! Vi hoppas att ni fortsätter att ha det skoj och trevligt ihop även i fortsättningen.