10 meningsfulla presentidéer till mors dag som kommer att stÀrka er relation!
Home > All > 10 meningsfulla presentidéer till mors dag som kommer att stÀrka er relation!
Relaterade artiklar
Hur kan jag göra sjÀlvreflektion roligt, snabbt och enkelt?3 effektiva och sjÀlvreflekterande frÄgor för att fÄ bÀttre sjÀlvkÀnnedom4 frÄgor för att ta reda pÄ vad som gör dig lycklig
Kategorier
ArbetslivsbalansFamilj & VĂ€nnerJulklapparKĂ€rlek & RelationerOm VertellisPersonlig Utveckling
Vanessa Rappa - 27/04/2020

10 meningsfulla presentidéer till mors dag som kommer att stÀrka er relation!

Vad Àr dina planer för mors dag i Är? Oavsett om du kommer att fira tillsammans med hela familjen eller endast med din mamma, varför inte satsa pÄ att göra denna dag till den mest minnesvÀrda Är 2020? I detta blogginlÀgg delar vi med oss av 10 meningsfulla presentidéer inför mors dag som kommer att föra er nÀrmare varandra men Àven som kommer att fÄ din mamma att kÀnna sig speciell, Àlskad och uppskattad!

LÀs vidare för vÄra presentidéer, som t.ex. Vertellis Familjespelet, ett roligt spel som kan spelas tillsammans med hela familjen!

Mors dag. Brukade du ocksÄ rita teckningar, skriva kort & dikter samt servera frukost pÄ sÀngen till din mamma som barn? SÄ mycket kÀrlek, tid och energi som dedikerades till detta! Allt för att göra mamma glad. 

VÄr alldeles egna Liz Àr mamma till den hÀr söta tjejen, Yuna!

Du kanske inte kan trÀffa din mamma i Är, men det behöver inte betyda att du inte kan överraska henne! SÄ, idag delar vi med oss av nÄgra tips pÄ hur du kan stÀrka din relation till din mamma. Kom varandra nÀrmare varandra, oavsett om ni befinner er lÄngt ifrÄn varandra eller sitter i samma rum (nÀr krisen Àr över). LÄt oss göra Ärets mors dag extra speciell! 

10 meningsfulla presentidéer till mors dag som kommer att stÀrka er relation!

 1. Åk pĂ„ en resa tillsammans
 2. Skriv ett kÀrleksbrev till din mamma 
 3. Ge henne en egentillverkad present 
 4. Ta massa foton tillsammans! 
 5. Skapa ett fotoalbum med hennes favoritbilder
 6. StrÀck ut en hjÀlpande hand, extra stöd nÀr hon behöver det 
 7. GÄ pÄ picknick 
 8. Laga hennes favoritrÀtt, tillsammans 
 9. Baka en kaka som ni sedan avnjuter tillsammans 
 10. Styr upp en spelkvÀll för hela familjen (spana gÀrna in Vertellis Familjespelet)

MÄnga av dessa presenter fungerar faktiskt rÀtt bra att göra online! Laga hennes favoritrÀtt? Hitta receptet online och börja laga tillsammans via videosamtal!

PÄ sÄ sÀtt kan ni fortfarande umgÄs och ha kul tillsammans. Samma princip gÀller nÀr det kommer till att Äka pÄ en resa. Planera er framtida resa online: var vill ni Äka? Vilka platser vill ni besöka och hur lÀnge vill ni vara borta? Hur tar ni er tid och följer nÄgon annan med pÄ resan? Genom att planera och drömma om framtiden kommer ni att komma varandra Ànnu nÀrmare - trots att ni just nu inte Àr fysiskt tillsammans. 

SjÀlvklart kan du Àven spela Vertellis Familjespelet online! Ring upp varandra via videosamtal, ta ett kort ur högen och börja lÀsa upp samt besvara frÄgorna! GÄ varvet runt och lÄt alla vara delaktiga. MÄnga av vÄra kunder har skickat underbara bilder pÄ nÀr de spelar Vertellis online med vÀnner & familj. Att se deras glada ansikten Àr helt fantastiskt! Kanske Àr det hÀr spelet precis vad din mors dag behöver?

Varför sÀger vi egentligen tack till vÄra mammor runt om i vÀrlden?

Vi pÄ Vertellis anser att alla mammor förtjÀnar att bli firade! Att vara mamma, med allt det innebÀr Àr en otrolig bedrift. FrÄn att ha burit barnet i nio mÄnader, till förlossning och sedan ansvaret att forma detta barn till en bra mÀnniska Àr otroligt givande, men verkligen inte ett lÀtt jobb! Livet fÄr oftast ny mening för mÄnga kvinnor nÀr de blir mammor. De sÀtter barnen först och ignorerar ofta sina egna behov och önskningar. De tar hand om hela familjen, planerar och organiserar vardagslivet, löser konflikter, ser till att barnen vÀxer upp i en trygg och sÀker miljö, vÀrnar om sina relationer till andra och försöker stÀndigt anpassa sig till förÀndringar som sker runt om i vÀrlden. 

Att vara mamma Àr Àven ett livslÄngt Ätagande att visa villkorslös kÀrlek och stöd till sina barn.

Blommor, smycken, parfymer och choklad
. Alla exempel pĂ„ “typiska” mors dags presenter. Absolut, de Ă€r fina presenter och de visar att du har anstrĂ€ngt dig. Men, varför inte ge din mamma en extra minnesvĂ€rd upplevelse för att visa hur speciell hon faktiskt Ă€r? Ge henne nĂ„got meningsfullt, som t.ex. tid för att lĂ€ra kĂ€nna varandra bĂ€ttre genom att stĂ€lla meningsfulla och fina frĂ„gor.

💝Genom att spela Vertellis Familjespelet tillsammans, kommer ni att stĂ€rka er relation samt skapa nya fina minnen som ni kommer att titta tillbaka pĂ„ med ett leende!

Vad Àr den bÀsta presenten du kan ge till nÄgon?

Vi anser att det Àr tid! Tid tillsammans med dina nÀra och kÀra dÀr ni ger varandra full uppmÀrksamhet utan nÄgra andra distraktioner. 

Vi lever i en vÀrld som alltid Àr pÄ sprÄng. Vi kommunicerar via vÄra smartphones, laptops, sociala medier m.m. och ofta handlar det om ytliga saker som inte har nÄgon sÀrskild betydelse. Hur kan vi istÀllet bygga meningsfulla relationer eller stÀrka de vi redan har? Fundera pÄ det: nÀr spenderade du senast kvalitetstid med din mamma? Hur kÀnde ni er dÄ? Vad tyckte du mest om med den stunden?

Hur kan vi stÀrka vÄra familjerelationer? 

Vi Àr vÄra barns förebilder och vi lÀr dem hur man har meningsfulla samtal, vikten att vara nÀrvarande och ge varandra tid och uppmÀrksamhet, glÀdjen av att skapa minnen och erfarenheter som vi kommer att minnas hela livet.
Oavsett om vi utmanade vÄra förÀldrar eller gick mot deras vilja under vÄr uppvÀxt, Àr det viktigt att komma ihÄg att en mammas kÀrlek till sitt barn Àr villkorslös och hon kommer alltid göra det bÀsta hon kan för sina barn. SÄ, varför inte spela Vertellis Familjespelet med din mamma och resten av familjen pÄ mors dag? Spelet bestÄr av massa intressanta frÄgor och lekfulla uppgifter som kommer att sÀtta igÄng meningsfulla samtal dÀr ni fÄr chansen att prata om allt som Àr viktigt för er familj! 

💖Ha nu sĂ„ kul pĂ„ mors dag, tillsammans med mamma och resten av familjen!

Glöm inte: mamma Ă€r bĂ€st! 💝

Vertellis HolidayutgÄvan
Vertellis HolidayutgÄvan
200 kr 220 kr

Njut av hÀrliga stunder (helt offline) tillsammans med dina nÀra och kÀra under jul & nyÄr med detta unika frÄgekortspel frÄn Vertellis!

Prioritera genuina samtal, ökad förstÄelse och mer uppmÀrksamhet istÀllet för överflöd av mat, dryck och dekorationer. Reflektera över Äret som gÄtt samt dela drömmar och planer för nÀstkommande Är, tillsammans med de du bryr dig om. Perfekt för vÀnner, familj och kollegor.

 • Det bĂ€sta spelet för jul & nyĂ„r
 • Spelas redan av mer Ă€n tvĂ„ miljoner mĂ€nniskor runt om i vĂ€rlden
 • SĂ„lt slut fem Ă„r i rad lĂ„ngt innan julafton

   LĂ€s mer

   Customer Reviews

   Based on 115 reviews
   81%
   (93)
   19%
   (22)
   0%
   (0)
   0%
   (0)
   0%
   (0)
   P
   Per-Eric Nestorzon
   Kanonkul familjespel

   BÀsta sÀttet att avsluta en nyÄrsfest med familjen!!!!

   C
   Charlotte Olsson
   VÀldigt nöjd kund

   Hos Vertellis Ă€r varje köpupplevelse personligt, mött med hög service samt kĂ€nner sig vĂ€rdefull som kund. Leverear produkter med hög kvalitetet med en intention att skapa mer connection. Är vĂ€ldigt förtjust i deras produkter och uppskattar deras servicegrad att möta kunden.

   K
   Karin Lidmar
   sanning och pÄhitt

   Jag gillar att man kan vÀlja nivÄ mellan allvar och skoj. Vi hade vÀldigt trevligt nÀr vi vÀntade in det nya Äret med vuxna barn och deras tonÄringar. DÄ mest skoj.

   Vad hÀrligt att ni funnit glÀdje tillsammans med Vertellis! Vi hoppas att ni fortsÀtter att ha det skoj och trevligt ihop Àven i fortsÀttningen.