Fraktpolicy

Alla beställningar skickas ut inom 1 arbetsdag från beställningsdatumet. Leveranstiden beror lite på vart varorna skall levereras, men det tar vanligtvis mellan 5-10 arbetsdagar för leverans till Sverige. Varorna skickas från Nederländerna och du kan följa ditt paket via en spårningslänk som du kommer få i ett mail, när som helst.

Observera att fraktkostnader inte ingår, men priset för en standard frakt är 49,00 kr. GRATIS frakt på order över 450kr inom Sverige.

När kan jag returnera mitt exemplar?

Är du inte nöjd med ditt spel? Låt oss veta att du vill returnera ditt oanvända spel inom 14 dagar. Dessa 14 dagar börjar då du tog emot spelet. Om du beställde mer än ett spel eller andra produkter, då räknar vi från den dag du tog emot den sista varan.
Vi ber dig att behandla varorna med försiktighet under denna period.

Var ditt spel skadat? Vänligen informera oss om detta inom 14 dagar så kommer vi att gladeligen byta ut spelet mot ett nytt. Skicka ett mail till oss på hello@vertellis.se, så fixar vi det!

Hur returnerar jag?

Låt oss veta inom 14 dagar efter du tagit emot ditt spel om du skulle vilja byta eller returnera det. Du gör detta genom att maila oss på: hello@vertellis.se Vänligen se till att du skickar med ditt ordernummer.

Efter du har informerat oss att du vill returnera spelet inom 14 dagar, har du ytterligare 14 dagar på dig att skicka tillbaka spelet till oss. Vänligen spara ditt kvitto på returen så vi kan spåra det men även för att undvika frågor om produkten var returnerad i tid.

När det är möjligt, skicka gärna tillbaka spelet till oss i dess originalförpackning. När du returnerar spelet, skicka även med din faktura så vi kan identifiera returen. Om du inte har kvar fakturan, går det lika bra med ett papper med ditt namn och ordernummer på.

Returer kan skickas till följande adress:

Cocon Print & Fulfilment / Vertellis
Edisonstraat 65
7006 RB DOETINCHEM

Returfraktskostnader

När du returnerar spelet är du ansvarig för returfraktkostnaderna.

Återbetalning

När ovanstående krav har uppfyllts och produkten har tagits emot i gott skick, kommer vi att återbetala dig den summa som du köpte varan för.

Produkter som ej återbetalas

Alla produkter som har anpassats till kunden är inte berättigade till återbetalning.

Skapades 08/15/2016