Copyright ©

Idéen, designen, spelet och själva varumärket Vertellis, ägs av Lars, Bart och Lizette. Vi lägger all vår kärlek, energi och kreativitet på att utveckla och marknadsföra Vertellis. Vårt mål med detta spel är att stärka gemenskap genom att uppmuntra till bra och meningsfulla konversationer. Med det sagt, skulle vi vilja göra er uppmärksamma på att det är olagligt att använda information som du hittar på vår hemsida eller från våra spel för eget bruk. Detta kan kännas logiskt och rättvist, men det är viktigt att ha det skriftligt.

Allmänna villkor

Nedan finner du de obligatoriska allmänna villkoren för Vertellis. Vi har bestämt oss för att inte använda någon slags jargon som endast skulle skapa förvirring. Istället använder vi ett lättförståeligt språk som leder till glada och nöjda kunder – det är vårt mål!

När kan jag returnera mitt exemplar?

 Är du inte nöjd med ditt spel? Låt oss veta att du vill returnera ditt oanvända spel inom 14 dagar. Dessa 14 dagar börjar då du tog emot spelet. Om du beställde mer än ett spel eller andra produkter, då räknar vi från den dag du tog emot den sista varan.
Vi ber dig att behandla varorna med försiktighet under denna period.

Var ditt spel skadat? Vänligen informera oss om detta inom 14 dagar så kommer vi att gladeligen byta ut spelet mot ett nytt. Skicka ett mail till oss på hello@vertellis.se, så fixar vi det!

Hur returnerar jag?

 Låt oss veta inom 14 dagar efter du tagit emot ditt spel om du skulle vilja byta eller returnera det. Du gör detta genom att maila oss på: hello@vertellis.se Vänligen se till att du skickar med ditt ordernummer.

Efter du har informerat oss att du vill returnera spelet inom 14 dagar, har du ytterligare 14 dagar på dig att skicka tillbaka spelet till oss. Vänligen spara ditt kvitto på returen så vi kan spåra det men även för att undvika frågor om produkten var returnerad i tid.

När det är möjligt, skicka gärna tillbaka spelet till oss i dess originalförpackning. När du returnerar spelet, skicka även med din faktura så vi kan identifiera returen. Om du inte har kvar fakturan, går det lika bra med ett papper med ditt namn och ordernummer på.

Returer kan skickas till följande adress:

Cocon Print & Fulfilment / Vertellis
Edisonstraat 65
7006 RB DOETINCHEM

Returfraktskostnader

När du returnerar spelet är du ansvarig för returfraktkostnaderna.

Återbetalning

När ovanstående krav har uppnåtts och produkten har tagits emot i gott skick, kommer vi att återbetala dig för samma pris som du köpte varan för.

Produkter som ej återbetalas

Alla produkter som har anpassats till kunden är inte berättigade till återbetalning.

Skapades 08/15/2016