Vertellis – simpelt, underhållande och meningsfullt!

Våra produkter

Roligt, intressant och meningsfullt.

Våra produkter är tillverkade i Nederländerna och där hållbarhet och miljö alltid finns med i processen.

Vertellis Life Planner

Vertellis Life Planner är en blandning av en planner, kalender och produktivitetsbok. Vertellis Life Planner hjälper dig att nå dina mål inom många olika områden (personlig utvecklingen, hälsa, relationer, ekonomi) och ger en klarare syn över alla roller i ditt liv (kollega, partner, vän, förälder).

För ambitiösa och drivna människor som vill ta kontrollen över sina liv
249 inklusive fri frakt

Vertellis Holidayutgåvan

Holidayutgåvan var startskottet för Vertellis och vår vision; det är framtaget för diverse sammankomster med vänner, familj och kollegor. Spelet tillåter dig att dela med dig av fina minnen från året som gått och uppmanar dig att reflektera över dina drömmar/mål inför det kommande året. Genom att spela Vertellis, stärker du dina relationer, särskilt under jul- och nyårsfirandet.

Lämplig gruppstorlek är 3-8 personer
Ålder: 8+
199 inklusive fri frakt

Relationsspelet

Relationsspelet är till för kärlekspar och kan användas som ett hjälpmedel att finna mer tid för varandra i vardagen. Tillsammans kommer ni att diskutera viktiga ämnen men även dela med er av era drömmar och framtidsplaner.

Genom att regelbundet lyfta viktiga frågor på ett lekfullt sätt, kommer ni att göra er relation ännu starkare.

Skapat för kärlekspar
Kan spelas ensamma eller tillsammans med andra par
199 inklusive frakt

Vertellis Familjespelet

Spelet är perfekt för familjer i alla dess former som vill diskutera lättsamma men även viktiga ämnen. Varje familjemedlem kommer att få dela med sig av roliga historier och drömmar. Frågorna i familjespelet sätter igång oväntade, härliga och meningsfulla samtal, vilket i sin tur skapar underbara minnen.

För barnfamiljer
Rekommenderad ålder är 8+
199 inklusive fri frakt

Vertellis Chapters

Vertellis Chapters kan bäst beskrivas som en "inspirerande dagbok”. Det är en kombination av en anteckningsbok och en dagbok med inspirerande citat, berättelser samt tips och råd som hjälper dig att få ut det mesta av dina dagar/veckor/år genom självreflektion.

Vertellis Chapters innehåller även många tankeväckande frågor som uppmanar dig till att leva ett mer medvetet och aktivt liv.

Lämplig för: ambitiösa människor som vill få ut mer av sig själva och sina liv!
249 inklusive fri frakt

Vertellis drinkunderlägg

Vertellis drinkunderlägg är höjdpunkten på middagen, AW:n eller fikan! Precis som frågorna i våra kortspel kommer dessa underlägg sätta igång roliga, lättsamma och meningsfulla samtal. Frågorna på underläggen är helt nya och hittas inte i våra spel!

Vårt erbjudande: Om du beställer en av våra andra produkter finns Vertellis underlägg tillgängliga för endast 99!
Ordinarie pris: 119 inklusive fri frakt

Tack för ditt besök!

Vi uppskattar ditt intresse för Vertellis. Förhoppningsvis lämnar du vår sida inspirerad och redo för att komma dina nära och kära närmare.

Om du står bakom vårt mål, kan vi tillsammans hjälpas åt att starta härliga samtal och göra världen lite bättre.

Kontakta oss

Email: hello@vertellis.se

Vertellis BV

Velserdijk 4
1981AA Velsen- Zuid
KvK: 67375782