Hejsan! Vi är så glada att du är här, tillsammans kan vi föra fler människor närmare varandra!

Media

All text och bilder som du finner nedan tillhör vårt presskitt och kan användas i artiklar, poster/inlägg eller annan marknadsföring. Du får absolut göra justeringar eller ändringar så att det bättre stämmer överens med det du representerar, så länge Vertellis budskap presenteras på korrekt vis. Om du har några (kreativa) idéer eller frågor, kontakta oss gärna på hello@vertellis.se

Vertellis i två meningar

Vertellis är frågekortspel vars mål är att föra vänner, familjer, kollegor och kärlekspar närmare varandra på ett lekfullt sätt. Roligt, lättsamt och meningsfullt är tre ord för att beskriva Vertellis.

Vilken påverkan har Vertellis?

Ställ bra frågor, lyssna och utveckla. ”Wow, berätta mer!” Det kan låta simpelt, men i dagens hektiska och uppkopplade värld är det viktigt att skapa tid för att göra detta. Människor som bestämmer sig för att spela Vertellis kommer att lära känna sina nära och kära ännu bättre vilket även stärker känslor av gemenskap.

Spelen och vår historia

Den klassiska versionen

Detta spel har utvecklats för att möjliggöra fler meningsfulla konversationer mellan familjer och vänner i Sverige under diverse högtidsmåltider såsom på julafton eller kräftskivan. När vi blir distraherade av all dekor, mat eller Kalle Anka tenderar vi att glömma bort att dessa högtider faktiskt är en tid som är till för att samla ihop släkten och spendera tid tillsammans. Det är först när högtiderna är över som vi önskar att vi hade umgåtts mer med varandra. Detta är anledningen varför Vertellis har fått en sådan betydande roll under högtidsfirande i Nederländerna

Detta nya, spännande spel är perfekt inte endast under högtider, men även för vänner, familj eller kollegor att spela på någons födelsedag, semester eller andra familjesammankomster. Tillsammans kan ni utforska minnesvärda stunder för året som gått och dela drömmar för det kommande året. Genom att lyssna och vara uppmärksamma på varandra och ställa följdfrågor (”Åh? Berätta mer!”), kommer det att skapas minnesvärda stunder.

Detta är bara början och vi ser fram emot att få ännu mer människor att komma varandra närmre genom våra framtida initiativ – så besök oss regelbundet! 

Relationsspelet

God kommunikation har identifierats som den viktigaste aspekten för ett starkt förhållande.

Det kan låta simpelt – att prata med varandra – – men i dagens hektiska värld där teknologi konstant distraherar oss, har det visat sig vara svårare än vad vi tror att ha givande samtal med varandra.

Vertellis tycker att det är synd och vill därför hjälpa till med en lösning på detta! ☺

Med vår senaste upplaga, vill vi förbättra kommunikationen mellan dig och din partner. Ni kommer på ett lekfullt sätt diskutera roliga och utmanande ämnen, som t.ex. drömmar och ekonomi, som är väsentliga delar av ett förhållande och livet självt!

Vertellis Relationship Edition

Communication has been identified as the number 1 most important aspect of a strong relationship.

It may sound simple – a good conversation – but in today’s hustle-and-bustle world, with technological distractions in our front pocket, having quality conversations is proving to be more difficult than we think.

Vertellis believes that’s a shame, and want to give Cupid a helping hand! ☺

With our newest addition, we want to stimulate your communication with the one you are most intimate with. 
In a playful way, you will discuss fun and challenging subjects, such as dreams and finances, which are an essential part of a relationship and life itself!

Hur det skapades

Design

Mindfulness, kommunikation och gemenskap – allt i en liten och trevlig design.
Många spel idag finns i alldeles för stora boxar, därför har vi istället valt att ta fram ett spel som är lätt att ta med sig men som även är estetiskt snyggt och som kommer att göra ett stort intryck runt bordet!

Lite fakta

Det första spelet som vi skapade, bestod av handskrivna kort. Men efter vi fått oerhört mycket positiv respons från familj och vänner bestämde vi oss för att massproducera spelet och göra det tillgängligt att köpa online. Inom bara några månader sålde vi 25 000 exemplar i Nederländerna. Nu är det dags för att göra Vertellis tillgängligt i Sverige! Allt material som används för att tillverka Vertellis är inhämtade från ansvarstagande källor.

Vår bakgrund

Vertellis är ett holländskt varumärke som grundades av tre vänner: Bart, Liz och Lars som alla är i sena tjugoårsåldern. Alla tre delar samma passion för personlig utveckling. Denna passion och deras professionella erfarenhet inom teamledarskap, rådgivning och psykologi är invävda i Vertellis. Varje fråga har med stor noggrannhet formulerats och testat för att försäkra sig om att den framkallar rätt sorts känslor och tankar – vilket i sin tur leder till meningsfulla konversationer.

Om grundarna

Team Vertellis

Vertellis är ett företag som grundades av tre vänner: Bart, Liz och Lars.

Vårt mål!

Vi har inte bara ett mål; vi har en plan som är den primära drivkraften bakom alla beslut vi tar. Vårt mål är att stärka solidaritet genom att uppmuntra till bra konversationer och tid tillsammans offline, vilket är sällsynt i dagens hektiska värld.

Sättet vi jobbar på!

Här på Vertellis jobbar vi lite annorlunda än på ”normalt” vis. Vi jobbar medan vi reser, vilket innebär att jobb och nöje alltid är förenat. För att använda en lite mer modern term, kan man beskriva oss som ”digitala nomader” (eller för att vara lite mer internationell, digital nomads). Däremot, den största skillnaden mellan oss och typiska digital nomads, är att vi inte arbetar för att upprätthålla en viss livsstil; vi har istället skapat en livsstil som tar fram det bästa hos oss, därav Vertellis. Genom att arbeta samtidigt på olika platser i världen, tillåter det oss att vara mer kreativa, upptäcka nya vinklar och svar på livets olika frågor, och leva livet.

Socialt ansvar och att ha en kundtjänst med ett personligt tillvägagångssätt är viktiga aspekter gällande vad vi vill att Vertellis ska representera.

Teknologin gör allt detta möjligt – och det är vi extremt tacksamma för – men trots det finns det stunder då du behöver avskärma dig från omvärlden och istället fokusera på dina nära och kära. För dessa stunder, finns Vertellis.

Har setts på

 .           

Tack för ditt besök!

Vi uppskattar ditt intresse för Vertellis. Förhoppningsvis lämnar du vår sida inspirerad och redo för att komma dina nära och kära närmare.

Om du står bakom vårt mål, kan vi tillsammans hjälpas åt att starta härliga samtal och göra världen lite bättre.

Kontakta oss

Email: hello@vertellis.se

Vertellis BV

Velserdijk 4
1981AA Velsen- Zuid
KvK: 67375782