Arbetar tillsammans för att föra människor närmre varandra

Vertellis mål

Vårt mål är att stärka gemenskap genom att uppmuntra till bra konversationer och tid offline i dagens uppkopplade och hektiska värld

För att kunna uppnå vårt mål vill vi kunna nå ut till så många människor som möjligt, och vi blir bättre tillsammans!

En av de mest viktiga anledningarna varför vi började att producera Vertellis är, att vi gärna ville ge fler familjer och vänner möjligheten att uppleva en liknande kväll som vi hade under vår första spelomgång. Vi jobbar nu hårt för att sprida vårt budskap och spelen vidare.

Vi hade älskat att få din hjälp att uppnå detta mål! Det är därför vi startade vårt partnerprogram, för att kunna ge våra fans en möjlighet att hjälpa oss men även få något tillbaka – win-win!

Hur fantastiskt hade det inte varit att genom arbeta tillsammans, sprider vi gemenskap över hela världen!

Vertellispartners

När du blir en partner till Vertellis och promotar spelet inom ditt nätverk, sprider du inte endast spelet för att uppnå vårt mål, men du får även 20 % i provision!

Vertellis resulterar i mer kärlek och stärker gemenskapen mellan varandra. Vi tror även på att samarbeten kan stärka andra varumärken, som jobbar tillsammans.

För vem?

För vem som helst som anser sig vara ett Vertellis-fan. Med en hemsida, blogg, mailinglista eller andra sociala medier och som gärna vill hjälpa till att sprida kärleken vidare!

Hur fungerar det?

Det finns två möjligheter:

  • Om du har mindre än 10 000 följare/kontakter och gärna vill sprida Vertellis inom ditt nätverk, så kommer vi att skicka all information om Vertellis du behöver för att promota oss på ett stilfullt sätt. Vi kommer att ge dig en unik länk som du kan använda i din webbutik och som även tillåter oss att hålla koll på beställningarna (och självklart, provisionen).
  • Om du har mer än 10 000 följare/kontakter, kommer vi att ge dig allt som är nämnt ovan OCH en samordnad lansering. Detta innebär att vi aktivt kommer vara med och brainstorma på alla möjligheter för att skapa det bästa samarbetet mellan ditt varumärke och Vertellis!

I båda scenarion, kommer du att få all information som behövs för att göra en lyckad lansering.

Betalning

Provisionen är 20 % av alla sålda produkter och kommer att betalas ut månadsvis. Minimumprovisionen som måste uppnås för utbetalning är 400kr. Om du ligger under 400kr, kommer beloppet föras över på nästa månad och utbetalas när du kommit upp i 400kr. Du kommer ha tillgång till vår partner-dashboard, som tillåter dig att hålla koll på det du tjänat genom provisionen.

Exempel:
Låt oss säga att du säljer 100 exemplar. Priset per spel är 159,20kr, vilket innebär att din provision kommer att bli 3 184kr!

Fler exempel:
250 sålda exemplar = 7 960kr
500 sålda exemplar = 15 920kr
1,000 sålda exemplar = 31 840kr

Enligt våra undersökningar, brukar en typisk provision ligga mellan 5% och 8% – vilken tur att Vertellis inte är typiskt!

Skål för gemenskap i hela världen!

Redan registrerad? Klicka här för att logga in

Har setts på

Tack för ditt besök!

Vi uppskattar ditt intresse för Vertellis. Förhoppningsvis lämnar du vår sida inspirerad och redo för att komma dina nära och kära närmare.

Om du står bakom vårt mål, kan vi tillsammans hjälpas åt att skapa fantastiska konversationer och göra världen lite bättre.

Kontakta oss

Email: hello@vertellis.se

Vertellis LLC